Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care va juca: "Filmez aproape în fiecare zi"

22 septembrie 2020   News

Nu, nu s-a lăsat de cântat, dar s-a apucat şi de actorie! Smiley va juca într-un film regizat de Iura Luncaşu. A petrecut deja zeci de ore la filmări!

Să nu vă gândiţi că în perioada în care concertele au fost suspendate, iar altele anulate Smiley a stat degeaba. A fost preocupat cu Youtube-ul, ba cu înregistrările la studio, dar acum face un anunţ care ne lasă fără cuvinte. O să îl vedem în postura de actor. Cum aşa?

Smiley a dezvăluit că filmează pentru "Odată pentru totdeauna", film regizat de Iura Luncaşu. Joacă rolul unui depresiv.

"Luna asta am început-o prin munţi 🏔înregistrând un film: @odata_pentru_totdeauna 🎬 regizor: Iura Luncaşu . Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6☀️ şi adorm după miezul nopţii pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol şi sunt cam posac şi obosit. ✨zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neştiute, deosebit de frumoase, o Românie ascunsă. Pentru susţinere, şi nu numai ❤️, împreună cu mine e cel mai frumos Om şi cel mai frumos Om😇. va ţin la curent...⚡️", a transmis pe Facebook artistul. 

Aceasta a postat şi mai multe imagini de la filmări.

FOTO: Facebook

Mai multe