Șocant! Față de prieteni, Lisa Marie Presley a ținut secretă operația de slăbire care a ucis-o

19 iulie 2023   News

Cântăreața Lisa Marie Presley a murit în urma unor complicații apărute în urma unei operații de slăbire, prietenii ei spunând acum că nu au știut nimic despre faptul că a fost supusă acestei proceduri.

Conform Mirror, Lisa Marie Presley ar fi ținut secretă operația de slăbire față de prietenii ei, care au rămas șocați de cauza morții sale. Singura fiică a lui Elvis Presley a murit în ianuarie, la vârsta de 54 de ani, iar un nou raport spune că moartea ei ar avea legătură cu operația bariatrică pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani.

Raportul medicului legist din comitatul Los Angeles a stabilit că moartea ei a fost cauzată de o obstrucție a intestinului subțire, care "s-a dezvoltat după o operație bariatrică efectuată cu ani în urmă". Vestea despre operația secretă a Lisei Marie i-a șocat pe unii dintre prietenii ei, unul dintre ei spunând că artista nu a fost niciodată obeză și, prin urmare, nu a avut niciodată nevoie de o operație bariatrică.

„Când ai văzut-o vreodată pe Lisa să arate ca și cum ar avea nevoie de o operație bariatrică? Nu era mare deloc. Nu știu ce fel de doctor i-ar fi făcut această operație", a răbufnit unul dintre prieteni.

Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley a fost la gala Globurilor de Aur, cu doar două zile înainte de a muri. În perioada premergătoare acestui eveniment, Lisa Marie Presley ar fi luat medicamente pentru slăbit în speranța de a slăbi pentru covorul roșu. 

S-a zvonit chiar că ar fi slăbit în jur de 2,8 kilograme. „A vrut să arate cât mai bine”, a mai zis aceeași sursă. Lisa Marie Presley s-ar fi plâns de dureri de stomac chiar în ziua morții sale. 

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani. Celebra fiică a Regelui Rock and Roll Elvis Presley a făcut înainte de a muri un stop cardiac. Paramedicii i-au acordat asistență la domiciliu, a fost resuscitată la domiciliul său californian, apoi transportată cu ambulanța la Spitalul și Centrul Medical West Hills din Los Angeles.

Lisa Marie Presley a fost dusă la terapie intensivă, plasată în comă indusă a mai rezistat câteva ore în stare critică. Apoi, în decursul nopții fatidice, fiica lui Elvis a făcut stop cardiac de mai multe ori! Într-un final, vedeta n-a mai putut fi resuscitată și decesul a fost pronunțat.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe