Sofia Vergara a fixat data nunţii!

8 mai 2015   News

Sofia Vergara şi logodnicul său, Joe Manganiello, au ales ziua în care nunta lor va avea loc. Starul din Hot Pursuit a confirmat faptul că deja există o zi prestabilită pentru cel mai important eveniment din viaţa ei şi că va fi o nuntă cu fast,

Sofia Vergara şi logodnicul său, Joe Manganiello, au ales ziua în care nunta lor va avea loc. Starul din Hot Pursuit a confirmat faptul că deja există o zi prestabilită pentru cel mai important eveniment din viaţa ei şi că va fi o nuntă cu fast, la care sunt aşteptaţi sute de invitaţi.

”Da, am fixat data nunţii” i-a spus Sofia Vergara lui Ryan Seacrest în cadrul emisiunii radiofonice KIIS-FM. ”A fost destul de dificil să o alegem, căci avem agenda foarte încărcată amândoi şi nu ştii niciodată ce mai poate apărea. Însă, am ajuns la un consens, mai ales că nu e uşor să găseşti ceva liber în aşa scurt timp.”

Cu toate acestea, starul din Modern Family nu a vrut să spună precis care va fi data nunţii. Bănuim, totuşi, că se va întâmpla foarte curând.

Însă, a precizat că nunta va fi una mare şi că la eveniment vor lua parte familiile celor două staruri, prietenii apropiaţi, dar şi colegi din breasla actoricească. Aşadar, ne aşteptăm la un eveniment cu covor roşu şi la apariţia multor staruri de la Hollywood.

Cu aceeaşi ocazie, Sofia a dezvăluit şi câteva detalii din relaţia ei cu actorul, precizând că s-au mutat împreună în noiembrie, anul trecut, şi că se înţeleg de minune.

Mai multe