Sofia Vergara, foarte fericită alături de acest tânăr chipeş. Cine este el?

18 septembrie 2017   News

Aseară, Sofia Vergara a strălucit la premiile Emmy 2017, într-o superbă rochie de tip sirenă, cu corset, apariţie pentru care a stârnit un val de aprecieri din partea criticilor de modă. Superbă, degajată şi extrem de sexy, Sofia a apărut la panoul de fotografii alături de un tânăr chipeş, altul decât soţul său, Joe Manganiello.

A venit la eveniment alături de fiul său.

A fost toată un zâmbet lângă bărbatul îmbrăcat elegant, la costum. Sofia, 45 de ani, şi-a lăsat soţul acasă şi a apărut alături de Manolo la premiile Emmy de la Los Angeles. Tânărul misterios este nimeni altul decât fiul actriţei care a ajuns la vârsta de 25 de ani şi este absolut fermecător.

Manolo este acum un bărbat în toată regula.

Pe numele său Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara, băiatul Sofiei cu fostul său soţ, Joe Gonzalez, a creat rumoare printre internauţii care l-au văzut ca o ameninţare pentru cuplul Sofia - Joe Manganiello, neştiind că este chiar fiul actriţei.

A crescut mult şi acum este de nerecunoscut, iar vedeta, ca o mamă mândră de odrasla sa, l-a luat ca însoţitor la una dintre cele mai mari gale de premiere a serialelor TV.

Foto: Getty Images, Instagram

Mai multe