Sofia Vergara îşi vrea embrionii congelaţi înapoi!

27 iulie 2017   News

Bătălia Sofiei cu fostul logodnic este una cât se poate de serioasă, fiindcă trebuie să decidă soarta a două fetiţe nenăscute

Nick Loeb susţine că voia ca Sofia să devină soţia şi mama copiilor lui

Povestea pare simplă: doi oameni s-au iubit şi au decis să devină părinţi. În cazul Sofiei Vergara şi al lui Nick Loeb, calea aleasă a fost cea a unor embrioni pe care ar fi urmat să-i poarte o mamă surogat. Mai grav este că cei doi chiar înaintaseră destul de mult în această intenţie - ştiau sexul copiilor pe care ar fi urmat să-i aibă din cei doi embrioni: două fetiţe, pentru care şi aleseseră numele de Emma şi Isabella. Problemele au început să apară după ce Sofia şi Nick s-au despărţit, el dorind să meargă mai departe cu întregul proces, pentru ca Emma şi Isabella să vină pe lume.

Atâta doar că, după despărţire, Sofia nu şi-a mai dorit acest lucru  şi a început o bătălie la tribunal, pentru a bloca ntreaga acţiune. Practic, Sofia cere ca soarta embrionilor să nu poată fi decisă doar de voinţa unuia dintre ei, ci de a amândurora. Mai mult decât atât, Sofia este acum căsătorită cu Joe Manganiello, aşa încât, dacă şi-ar mai dori copii, aceştia ar trebui concepuţi cu soţul său, nu cu un fost iubit... De partea cealaltă, Nick se luptă pentru ca Sofia să nu aibă dreptul de a distruge embrionii, explicând că el a dezvoltat deja o puternică legătură emoţională cu cele două fetiţe ale lui nenăscute - pe care vrea să le aducă pe lume. Bătălia lor durează de aproape doi ani, iar acum se pare că cele mai mari şanse de a câştiga procesul sunt ale Sofiei, după ce tocmai a adus dovezi că Nick ar fi fost de acord ca nişte foste iubite de ale lui să facă avort - un fapt care susţine ideea ei că Nick nu-şi doreşte cu adevărat copii, ci doar vrea să folosească embrionii împotriva ei, pentru a se răzbuna.

Foto: arhivă

Mai multe