Sofia Vergara şi-a animat contul de socializare cu o fotografie HOT din tinereţe: ”La Miami, în anii 90’”

17 ianuarie 2022   News

Este puterea de netăgăduit a unei fotografii în plină glorie. Nu că acum ar fi mai prejos, dar în anii 90’ făcea furori, alături de alte top modele.

Şi uite aşa şi-a animat contul de socializare Sofia Vergara, amintindu-şi de perioadele de glorie, când poza în costum de baie sau lenjerie intimă.

Actriţa acum în vârstă de 49 de ani a primit o mulţime de aprecieri şi comentarii atât din partea fanilor, cât şi a vedetelor. Heidi Klum a aplaudat-o postând emoticoane în flăcări, iar colegul de la “America’s Got Talent”, Howie Mandel, i-a scris: ”Nu s-au schimbat multe.”

Fanii săi sunt întru totul de acord. Frumuseţea sa este iconică şi astăzi, 30 de ani mai târziu.

În ultimele luni, Sofia a publicat imagini cu ea în timp ce participa la diverse sărbători, în familie, inclusiv la ziua soţului său, în decembrie. Joe Manganiello a împlinit 45 de ani. Acesta a povestit într-un interviu că a cerut-o de nevastă pe Sofia de Crăciun, şase luni mai târziu după ce s-au cunoscut. Actriţa este îndrăgostită de el ca la început, organizându-i o petrecere pe cinste, în cadrul căreia i-a mărturisit: ”La mulţi ani, soţ divin! Te iubesc!”.

Foto: Instagram

Mai multe