Solistul hitului ”Felices los 4” se iubeşte cu modelul din videoclip. Uite-l pe Maluma cu iubita sa!

19 ianuarie 2018   News

După multe zvonuri apărute în ultimele săptămâni, iată că Maluma îşi recunoaşte relaţia amoroasă cu supermodelul Natalia Barulich, pe care o ştim fix din videoclipul său, ”Felices los 4”.

Maluma şi iubita sa, Natalia, protagonista din videoclipul său.

Aflat în Portofino pentru a susţine un concert în timpul prezentării de modă ”Dolce & Gabbana”, Maluma s-a gândit să profite de ocazie pentru a o lua pe iubita sa, modelul cubanez Natalia Barulich, la o plimbare romantică pe străzile oraşului italian.

Cei doi au fost surprinşi în portul oraşului, la bordul unui iaht luxos, iar apoi pe străzile oraşului Portofino, în ipostaze amoroase, neferindu-se să fie văzuţi împreună. Zâmbitori, îndrăgostiţi şi foarte relaxaţi, Maluma şi Natalia fac un cuplu nemaipomenit. Nu credeţi?

Amintim că primele zvonuri privind o relaţie între cei doi au apărut chiar după ce Natalia a jucat rolul protagonistei în videoclipul ”Felices los 4”, care i-a adus faima cântăreţul columbian. Atracţia fizică dintre cei doi a fost atât de evidentă, încât toţi au bănuit că se-ntâmplă ceva între Natalia şi Maluma şi-n viaţa reală. Şi aşa a fost!

Foto: Hepta

Mai multe