Some like it very HOT! Marilyn Monroe nu purta lenjerie intimă când i-a cântat “La mulţi ani!” preşedintelui Kennedy

16 noiembrie 2019   News

Legendara actriţă a şocat o lume întreagă în mai 1962, când i-a cântat “La mulţi ani!” preşedintelui american John F. Kennedy. Starul din “Some Like It Hot” nu numai că a avut o interpretare extrem de senzuală, dar a şi arătat foarte sexy, în rochia ei semitransparentă sub care nu avea lenjerie intimă.

A fost un moment memorabil din showbizul american, în care cea mai HOT vedetă de la Hoollywood i-a dedicat o melodie celui mai mare om în stat, de ziua lui. Marilyn s-a prezentat pe scenă într-o rochie cu mărgele, mulată pe formele apetisante ale actriţei şi cusută pe ea de couturierul Jean Louis doar pentru a crea un efect absolut năucitor pentru audienţă – acela de-a scoate în evidenţă talia subţire şi bustul generos al divei absolute.

Într-o nouă carte, denumită Life Isn't Everything: Mike Nichols, diverşi oameni din domeniu prezenţi la eveniment au povestit tot ce-şi aduc aminte despre momentul intrat în istorie.  

Amintiri fierbinţi

“Marilyn i-a cântat <La mulţi ani!> lui Jack Kennedy în acea rochie faimoasă, care a fost cusută de Jean Louis pe ea, iar Mike (n.r. regizor hollywoodian) era chiar lângă ea. Mi-a spus că s-a întâmplat să fie foarte aproape de ea şi să fie martor la o chestie inedită. Rochia care era perfect mulată pe corpul ei s-a crăpat puţin la cusături şi atunci am putut să-mi dau seama că nu purta lenjerie intima…”, a declarat unul dintre cei prezenţi la eveniment.

În zilele noastre, e destul de obişnuit ca vedetele să nu poarte lenjerie intimă atunci când au optat pentru o rochie mulată şi nu mai şochează pe nimeni când recunosc chiar ele acest lucru, dar aşa ceva era de neimaginat în 1962.

Rochia nude a lui Monroe a devenit emblematică datorită divei care a purtat-o, dar şi din simplul motiv că este, şi-n ziua de azi, o ţinută superbă, cu nu mai puţin de 4.000 de mărgeluţe aplicate pe ea şi un croi absolut flatant.

În concluzie, vedeta din Gentlemen Prefer Blondes a făcut senzaţie în rochia aceea şi nu puţină lume s-a întrebat, atunci mai mult ca oricând, dacă nu cumva senzuala actriţă nu avea o aventură cu preşedintele american. Kennedy era, la acea vreme, căsătorit cu Jacqueline Bouvier Kennedy, dar asta nu ar fi împiedicat-o pe vedetă să se apropie de Jack. Tot atunci au început zvonurile conform cărora actriţa ar fi fost implicată într-o relaţie sexuală şi cu fratele preşedintelui, Robert F. Kennedy.   

Sfârşit tragic

Evident că niciunul dintre aceste zvonuri nu au fost confirmate. Mai mult, Monroe a dispărut din viaţa fraţilor Kennedy la scurt timp după acel moment memorabil. În august 1962, la numai trei luni de la evenimentul cu pricina, Marilyn a fost găsită moartă în casa ei din Los Angeles. Cauza oficială a fost supradoza de droguri, însă multă lume suspectează că a fost omorâtă.

Preşedintele Kennedy a fost asasinat în 1963, iar fratele lui, Robert, cinci ani mai târziu. Tragic, nu?

Mai multe