Sophia Loren și-a deschis restaurant la Milano. Cum arată spectaculoasa actriță la 88 de ani

12 octombrie 2022   News

Este legendară, superbă, adorată. Numele său nu mai are nevoie de nicio prezentare, așa că un business care să o reprezinte vine din start cu rețeta succesului.

Minunata actriță italiană în cea mai recentă apariție a sa

Sophia Loren și-a deschis restaurant la Milano. O gurmandă asumată, actrița ne dovedește că este încă pe val.

Apariția sa este spectaculoasă, la 88 de ani. O lady veritabilă, Sophia Loren și-a afișat silueta armonioasă într-un costum alb, format din pantaloni și taior, la care a accesorizat bijuterii cu diamante: un superb colier impunător și cercei. Actrița și-a ondulat părul și a ales să poarte și ochelari de soare.

Octogenara rămâne una dintre cele mai elegante staruri ale lumii, este definiția stilului, căci încă din tinerețe feminitatea și senzualitatea ei s-au remarcat plasând-o în topul celor mai căutate vedete.

Luni, la câteva săptămâni după ce a împlinit 88 de ani, celebra actriță și-a inaugurat restaurantul milanez care îi poartă numele. În urmă cu ceva timp, Sophia Loren a recunoscut că se simte fabulos, mult mai tânără decât vârsta din buletin.

Legendara vedetă a vorbit la începutul anului cu revista ”AARP THE MAGAZINE” și le-a mărturisit că are momente când își uită vârsta și se simte de 20 de ani. Pentru că vârsta este întotdeauna o stare de spirit.

Sophia Loren s-a născut pe 20 septembrie 1934, la Roma. Iată care sunt principiile de viață după care se ghidează și pe care le-a dezvăluit sursei citate. În primul rând, să se înveselească întotdeauna. Să țină vii legăturile de familie, să savureze fiecare moment al vieții, să-și dea voie să se bucure de plăcerile pe care aceasta i le oferă, inclusiv de răsfățul unei ciocolate.

Evită orice gândire negativă și se concentrează din plin de bucurii. Adoră să se uite la filme, încă lucrează și merge la biserică.

Sophia Loren este o iubitoare a celebrelor paste italiene, pe care gurmanzii le vor găsi la restaurantul abia deschis în centrul orașului Milano. În acest local, oamenii se vor răsfăța cu mâncare specifică italiană.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe