Sora lui Brigitte se iubeşte cu un milionar. Cei doi se plimbă în cele mai exclusiviste destinaţii şi au ajuns chiar şi la Ascot FOTO

9 iulie 2019   News

Cristina Szeifert este o femeie norocoasă. Superba blondă duce un trai regesc alături de partenerul ei de viaţă.

Splendida soră a lui Brigitte a fost mereu o femeie curtată. Cu o siluetă longilină, dimensiuni de manechin şi un chip demn de copertele revistelor de modă, Cristina Szeifert este femeia din visele oricărui bărbat. Dar nu doar frumuseţea o face să fie atât de specială, ci şi eleganţa ei, atitudinea aristocrată şi firea ei întreprinzătoare.

Cu un simţ estetic înnăscut, Cristina nu e doar o fashionistă remarcată, ci şi o artistă pasionată, cultivându-şi în ultimii ani talentul pentru pictură şi creându-şi propria colecţie de tablouri de artă modernă.

Mai mult decât atât, dincolo de chipul ei angelic, sora lui Brigitte este un spirit practic şi, în decursul anilor, a devenit expert în automobile de lux.

De doi ani, Cristina Szeifert trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandre, un tânăr elveţian stabilit la Londra, care lucrează în domeniul bancar. Alexandre este complet vrăjit de superba româncă, pe care o consideră a fi "cel mai frumos suflet de pe planetă" şi pe care o tratează ca pe o prinţesă.

Astfel, atunci când nu se află la Londra, cei doi călătoresc spre cele mai frumoase destinaţii: Saint-Tropez, Portofino, Cipru, Dubai, Mauritius, Marrakech, Veneţia etc. ori participă la diverse evenimente exclusiviste sau la gale umanitare.

Şi trebuie să recunoaştem că a fost o adevărată surpriză să-i vedem şi la evenimentul hipic de la Ascot, la care participă regalităţi, moştenitori cu titluri nobiliare şi diverse personalităţi.

Cristina a purtat o superbă creaţie vestimentară albă, cu nelipsita pălărie englezească, super fashion şi în ton cu restul outfitului.

        View this post on Instagram                   Positivity, confidence, and persistence are key in life, so never give up on yourself.I want to Share with you a little moment of my day at Royal Ascot 2019.#beautifulday#classyoutfit#royalascot #royalenclosure A post shared by Cristina Szeifert (@cristinaszeifert) on Jun 23, 2019 at 2:42am PDT

View this post on Instagram

Positivity, confidence, and persistence are key in life, so never give up on yourself.I want to Share with you a little moment of my day at Royal Ascot 2019.#beautifulday#classyoutfit#royalascot #royalenclosure

A post shared by Cristina Szeifert (@cristinaszeifert) on

Mai multe