Sora Serenei Williams a fost implicată într-un accident cumplit

30 iunie 2017   News

Tenismena Venus Williams a avut parte de momente de groază în urmă cu câteva zile. Sora Serenei Williams a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc pe 9 iunie, în Palm Beach Gardens, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Serena Williams şi Venus Williams

Potrivit unui document obţinut de E!Online, autoturismul condus de Venus a intrat într-o coliziune cu altul, provocând decesul unui bărbat în vârstă de 78 de ani, pe nume Jerome Barson, şi rănirea gravă a soţiei sale. Se pare că bărbatul în cauză a murit la două săptămâni de la incident, pe patul de spital. Soţia sa, însă, este în viaţă, având câteva oase rupte şi alte răni superficiale.

La momentul acesta, există o investigaţie în curs pentru a stabili cine se face vinovat de această catastrofă. Unii martori spun că tenismena n-a respectat semnalele luminoase şi a pătruns în intersecţie pe roşu, cauzând accidentul. Cât despre Venus, aceasta se pare că nu era sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise, dar că este investigată pentru cele întâmplate.

La câteva ore de la incident, avocatul tenismenei a emis un comunicat prin care anunţa că Venus îşi exprimă sincere condoleanţe faţă de familia celor răniţi.

foto: Hepta

Mai multe