Sorana: „Şi dacă aş fi avut un copil, m-aş fi despărţit de Paul“

30 mai 2014   News

Despărţirea fostei componente a trupei ASIA de soţul său a luat prin surprindere pe toată lumea. Dar nimeni n-o blamează că nu mai vrea să ştie de partenerul ei de viaţă infidel.

Despărţirea fostei componente a trupei ASIA de soţul său a luat prin surprindere pe toată lumea. Dar nimeni n-o blamează că nu mai vrea să ştie de partenerul ei de viaţă infidel. Deşi lăsau tuturor impresia că au o căsnicie fericită, Sorana Mohamad şi soţul ei aveau de ceva timp probleme. Însă nici cântăreaţa nu-şi putea imagina că relaţia lor va fi atât de brusc curmată. Ea a descoperit în urmă cu două săptămâni că era înşelată de soţul ei.

Mai mult decât atât, în presă s-a vehiculat informaţia potrivit căreia amanta ar fi o escortă. Ruşinată de cele întâmplate, solista a hotărât să divorţeze, spunând că îi mulţumeşte lui Dumnezeu că nu are un copil cu bărbatul infidel.

„Răsuflu uşurată că nu am făcut un copil“, a spus Sorana imediat după ce a aflat de trădarea consortului.

Întrebată de reporterii WOWbiz.ro dacă i-ar mai fi dat soţului o şansă în cazul în care ar fi avut un moştenitor cu acesta, vedeta a raspuns că ar fi procedat exact ca acum.

„Şi dacă aş fi avut un copil, m-aş fi despărţit de Paul pentru că, altfel, mai devreme sau mai târziu, cel mic ar fi fost martorul unor discuţii neplăcute dintre mine şi tatăl lui. O trădare generează tensiuni şi frustrări, pe care nu ai cum să le ascunzi la nesfârşit“, a spus cantareaţa pentru Wowbiz.ro.

Foto: pagina personală

Mai multe