Soţia actorului Alec Baldwin şi-a falsificat identitatea. Totul despre scandalul în care a fost implicată Hilaria

13 februarie 2021   News

De obicei, cel care provoacă scandaluri în familia lor e soţul ei, actorul Alec Baldwin. De data aceasta, însă, vâlva a fost stârnită de cea care i-a dăruit 5 copii

Instructoarea de yoga a reuşit să provoace un adevărat scandal, început după Crăciun. Unul cu susul în jos, am putea spune, cam ca o poziţie complicată de yoga. Pentru că dacă multă vreme am auzit diverse afirmaţii ale unor celebrităţi hispanice care s-au plâns de discriminări în America, de data aceasta avem de-a face cu o femeie care s-a pretins hispa­nică deşi nu era. A povestit că s-ar fi născut în Mallorca şi chiar s-a prefăcut că are accent hispanic în engleza din interviuri. A jucat rolul exotic al instructoarei de yoga spaniole, pentru ca la sfârşitul anului trecut să iasă la iveală că s-a născut, de fapt, în Boston. Totul a fost dat în vileag pe Twitter de un utilizator al platformei care a dorit să-şi păstreze anonimatul. „Şi-a construit întreaga carieră pe faptul că ar avea rădăcini spaniole, dar aceste rădăcini nu sunt prea adânci, de vreme ce vine, de fapt, din sta­tul Massachusetts şi doar şi-a petrecut o par­te din copilărie în Spania“, comentează o sursă din anturajul fostei dansatoare.

Scandalul ori­ginilor doamnei Baldwin s-a extins pe măsură ce au apărut foşti colegi de clasă de-ai ei care spun că o cheamă Hilary, nu Hilaria, că în copilărie nu vorbea cu accent, iar ulte­rior şi-a construit o identitate falsă. Pentru că se simţea nevoia unei replici din partea ei, Hilaria a postat o lungă filmare pe Insta­gram, explicând că moştenirea ei hispancă din copilărie a fost o parte esenţială din formarea ei ca om şi că accentul ei este real şi se datorează faptului că vorbeşte mult şi spaniola. Toto­dată, a recunoscut că în buletin o cheamă Hilary, dar se prezintă Hilaria în Spania, acolo unde părinţii ei locuiesc şi acum. Totuşi, are vreo urmă de sânge spa­niol în vene? Niciuna.

Soţul Alec Baldwin este alături de ea 100%. Nu de alta, dar el însuşi s-a mândrit în 2013 când a fost la emisiunea lui David Letterman că a cucerit o spanioloaică fo­coasă. „Tot acest scandal este o porcărie. Mare e grădina Twitterului! Acolo oricine poate spune orice sub protecţia anoni­matului”, a comentat el. Iar fiica lui din căsnicia cu Kim Basinger, Ireland, i-a luat apărarea, declarând că Hilaria este o mamă şi o soţie extraordinară, care are grijă de fa­milia ei şi asta e tot ce contează pentru ea. Ce-i drept, totul pare a fi multă vâlvă pentru nimic. Şi totuşi, de ce şi-ar reinventa cineva astfel trecutul? Boston, Massachusetts suna prea banal? „Faptul că a vorbit cu acel ac­cent ridicol, în timp ce noi, realii hispanici, am pierdut oportunităţi din cauza accentului nostru e dezgustător. Să pretinzi că eşti imi­grant într-o Americă dominată în continuare de ură şi discrimări e de-a dreptul bolnav!“, a comentat jurnalista Aura Bogado.

Mai multe