Soţia lui Andy Murray arată superb la patru luni după ce a născut

29 iunie 2016   News

Kim Murray, soţia celui de-al doilea tenisman al lumii, după Novak Djokovic, şi anume Andy Murray, arată excelent la patru luni după ce i-a dat naştere fiicei lor, micuţa Sophia.

Frumoasa englezoaică a făcut furori în tribunele turneului de tenis de la Wimbledon, de unde l-a susţinut pe soţul Andy în primul meci disputat în cadrul campionatului.

Kim, soţia lui Andy Murray

Kim, alături de micuţa Sophia

În vârstă de 28 de ani, proaspăta mămică a afişat o siluetă aproape de perfecţiune în superba ei rochie cu imprimeu cu maci, de vară, la care a accesorizat o pereche de platforme neutre în stilul lui Kate Middleton.

Chiar şi pieptănătura lui Kim, cu părul ei lung, bogat şi neted, ne aduce aminte de cea a la fel de frumoasei soţii a Prinţului William.

Kim Murray a adus-o şi pe fetiţa ei, Sophia, la meciul de tenis al tatălui, căci soţia tenismanului a fost fotografiată împingând la cărucior în cadrul complexului de la Wimbledon.

[caption id="attachment_392590" align="alignnone" width="640"] Andy Murray şi Kim Sears în ziua nunţii[/caption]

Cu toate acestea, Sophia nu a fost de văzut şi în tribune, alături de mama ei, semn că micuţa a fost lăsată în grija bonelor, pe durata meciului.

Foto: getty images, dailymail.co.uk

Mai multe