Soţia lui Tom Hardy, scene de sex controversate!

10 mai 2017   News

Charlotte Riley, actriţă pe care o ştim din filme de succes de la Hollywood, dar şi graţie faptului că e căsătorită cu Tom Hardy, joacă, în prezent, rolul Ducesei de Cambridge, într-o mini serie fictivă despre viaţa regelui Charles III. Iar scenele la care filmează acum sunt de-a dreptul controversate!

Charlotte Riley a filmat câteva scene de sex

Ce nu face o actriţă pentru un rol reuşit? Ei bine, Charlotte Riley (35) a fost dispusă să renunţe la haine şi să filmeze în ipostaze compromiţătoare pentru a ilustra mai bine rolul Ducesei de Cambridge pe care-l joacă în producţia fivtivă ”Close to the enemy”.

Soţia lui Tom Hardy, în rolul Ducesei de Cambridge

Câteva fotografii explicite din respectivele cadre au şi apărut în mediul online, provocând o adevărată isterie. Asta pentru că-n imaginile respective, soţia lui Tom Hardy apare goală, în ipostaze erotice, alături de co-starul Jim Sturgess. Nişte fotografii pe care – cu siguranţă – Hardy nu le digeră chiar cu uşurinţă, la fel cum nici simpatizanţii regali nu le privesc cu ochi buni.

Charlotte a renunţat la inhibiţii pentru acest rol

Suntem curioşi, aşadar, cum va fi primit noul sezon al acestei mini-serii, care se anunţă a fi mult mai şocant decât primul. King Charles III, care va debuta miercuri seară, pe BBC 2, reprezintă o adaptare a piesei de teatru a lui Mike Bartlett.

Charlotte în rolul lui Kate Middleton

foto: BBC

Mai multe