Soţia lui Will Smith, mărturisire şocantă: ”Am fost traficantă de droguri!”

20 iulie 2017   News

Noi o ştim drept soţia sexy şi mama doi dintre cei trei copii ai actorului Will Smith, respectiv Willow şi Jaden. E, desigur, şi o figură cunoscută la Hollywood, graţie nenumăratelor roluri pe care le-a făcut în întreaga ei carieră actoricească. Însă, faptul că a fost o traficantă de droguri ne e complet necunoscut.

Jada şi soţul ei, actorul Will Smith

Ei bine, miercuri dimineaţă, Jada a fost invitata emisiunii ”Sway in the morning”, în cadrul căreia şi-a promovat cel mai recent film al său, ”Girls Trip”. Totuşi, în timpul interviului, actriţa de 45 de ani a dezvăluit şi-un amănunt neştiut despre ea. E vorba despre activităţile din trecut şi despre legătura cu regretatul Tupac.

Jada a dezvăluit că-n tinereţe a fost traficantă de droguri şi că aşa l-a cunoscut pe cel care i-a devenit în scurt timp unul dintre cei mai buni prieteni. ”N-am spus până acum povestea adevărată. Unul dintre lucrurile interesante pe care nu l-am spus niciodată este faptul că atunci când l-am cunoscut pe Pac – când ne-am văzut pentru prima dată – eram traficantă de droguri. N-o să intru, însă, în detalii, căci am de gând să scriu o carte despre lucrul acesta”, a declarat soţia lui Will Smith.

Jada şi Tupac

Tot Jada e cea care spune şi că ”ceva rău”  i s-a întâmplat şi a făcut-o să-şi schimbe viaţa şi să renunţe la această activitate. Mda, oare Will ştie?

Mai multe