Soţia unui actor celebru a făcut vâlvă pe reţelele de socializare cu această fotografie

21 septembrie 2017   News

A fost mai întâi dansatoare, apoi şi-a descoperit pasiunea pentru actorie. Aşa se face că-n scurt timp, după ce a făcut back-up dancing pentru Janet Jackson şi Justin Timberlake, a debutat pe micile ecrane. Ba mai mult de atât, acum e căsătorită cu unul dintre cei mai talentaţi şi sexy actori de la Hollywood. Ştiţi la cine ne referim?

Da, Jenna Dewan, soţia lui Channing Tatum, este cea care şi-a afişat posteriorul pe conturile de socializare şi care a creat o adevărată isterie în mediul online cu această fotografie. Culmea e că toate mesajele primite de Jenna erau pozitive, internauţii susţinând că nu e nimic ruşinos în a fi mămică şi a te afişa ca o femeie sexy, pe reţelele de socializare.

Aşadar, Jenna este una dintre acele mămici HOT de la Hollywood, care ştie să-şi împartă foarte bine timpul astfel încât să se bucure  de momente tandre cu familia sa, dar şi de clipe dedicate ei, femeii din ea.

Aici, în fotografia în care apare într-un neglijeu sexy, Jenna se pregătea pentru premiera filmului ”Kingsman”, la care a participat pentru a-şi susţine partenerul de viaţă, actorul Channing Tatum.

Mai multe