Soţiei lui Bogdan Vlădău, însărcinată în ultimul trimestru, i s-a făcut rău chiar în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”!

13 februarie 2020   News

După ce Ginei Chirilă i s-a făcut rău, juraţii au oprit imediat filmările.

Situaţie neprevăzută la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurenta Gina Chirilă, soţia lui Bogdan Vlădău, le-a dat emoţii mari celor din echipa de filmare de la Kanal D, după ce a avut un moment de slăbiciune care i-a alertat pe toţi.

Însărcinată cu o fetiţă, superbului manechin i s-a făcut rău chiar în timpul filmărilor, ceea ce a făcut-o pe prezentatoarea Ilinca Vandici şi pe juraţii Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu să ceară sistarea filmărilor, în timp ce Gina Chirilă era scoasă de urgenţă din platou.

Soţia lui Bogdan Vlădău mărturiseşte că emoţiile şi oboseala şi-au spus cuvântul şi au copleşit-o.

“Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoţiilor, dar acum sunt mai bine”, spune Gina Chirilă, al cărei soţ tocmai a fost eliminat din altă competiţie difuzată tot la Kanal D, “Survivor România”.

Întreg momentul poate fi urmărit în ediţia din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D.

Mai multe