Soţii Vlădău, printre primii concurenţi care au părăsit show-urile de la Kanal D

17 februarie 2020   News

După Bogdan Vlădău, şi soţia sa, Gina Chirilă, a plecat din show-ul în care apărea la acelaşi post.

Inedit! S-au înscris în emisiuni difuzate în paralel la Kanal D şi ironia sorţii face ca ambii să părăsească show-urile în aceeaşi perioadă.

Bogdan Vlădău a avut ambiţia de a-şi demonstra calităţile fizice în cadrul unuia dintre cele mai dure reality show-uri televizate, "Survivor România". Din păcate, după o perioadă în care puterile i-au mai slăbit, iar rezultatele sportive de pe trasee au fost mai slabe, echipa Faimoşilor l-a propus pentru eliminare, iar publicul a votat plecarea lui din concurs. După Cristina ŞişcanuRuby şi Lino Golden, Bogdan a fost al patrulea Faimos eliminat din "Survivor România" - Augustin Viziru fiind nevoit să renunţe din cauza problemelor medicale.

La scurt timp, soţia sa, Gina Chirilă, angrenată în show-ul "Bravo, ai stil - Celebrities", a acuzat câteva episoade de rău - ea fiind însărcinată în şase luni cu o fetiţă - şi, pe fondul unor discuţii aprinse cu colegele de show, care i-au agravat starea, a decis de comun acord cu medicul său să părăsească de bună voie competiţia. Ea este a doua concurentă care părăseşte show-ul fashion de la Kanal D, după ce fosta ispită Maria Ilioiu a fost eliminată prin vot.

Reuniţi după câteva luni în care Bogdan Vlădău a fost cantonat în Republica Dominicană, acolo unde se filmează "Survivor România", cei doi soţi aşteaptă acum liniştiţi venirea pe lume a fiicei lor, pe care au decis s-o boteze Katia. (vezi mai multe în galeria foto)

Mai multe