Soţul femeii care a petrecut cu Leo DiCaprio la Cannes s-a sinucis

25 iunie 2014   News

Mai ţineţi minte legătura amoroasă presupusă dintre starul nominalizat la Oscar şi un model pe nume Katie Cleary? Ieri, soţul acesteia s-a sinucis, dând naştere zvonurilor că flirturile acesteia cu actori celebri l-ar fi împins la tragicul deznodământ.

Mai ţineţi minte legătura amoroasă presupusă dintre starul nominalizat la Oscar şi un model, pe nume Katie Cleary? Ieri, soţul acesteia s-a sinucis, dând naştere zvonurilor că flirturile acesteia cu actori celebri l-ar fi împins la tragicul deznodământ.

De curând, Leo s-a ferit cum a putut de paparazzi, după vestea şocantă a sinciderii soţului modelului. Katie a ajuns prima oară în atenţia media când a fost fotografiată petrecând cu actorul de 39 de ani, vestit celibatar, foarte apropiaţi, în clubul Gotha, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Purtătorul de cuvânt al starului din “Marele Gatsby” a insistat că aceştia discutau despre subiectul conservării faunei.

Frumoasa de 32 de ani a petrecut timp doar în doi şi cu actorul din Entourage, Adrian Grenier, iar aceste legături peculiare, spun ziarele, l-ar fi doborât psihic pe soţul înstrăinat al acesteia, Andrew Stern (40). Acesta hotărâse deja să divorţeze doar cu câteva săptămâni înainte de apariţia fotografiilor nevestei sale cu Leonardo DiCaprio şi Adrian Grenier.

Cei doi soţi erau separai de 8 luni, dar afaceristul – care era depresiv de c eva timp – s-ar fi simţit atât de umilit de pozele cu Katie şi celebrităţile în cauză, încât l-ar fi determiant să facă pasul nefericit. În ciuda acestui lucru, purtătorul de cuvânt al modelului a comentat că întâlnirile ei cu bărbaţi celibatari şi faimoşi nu a avut de-a face cu acţiune soţului ei.

FOTO WENN, DailyMail.co.uk, Facebook

Mai multe