„Soţul meu vrea să facem sex în trei cu Jennifer Aniston!” Ce superstar a spus asta şi care a fost răspunsul actriţei la asemenea propunere?

12 decembrie 2020   News

Gazda emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon şi întreaga audienţă a show-ului TV au fost şocaţi să audă dezvăluirea uneia dintre cele mai mari şi mai dezinvolte staruri americane, care a recunoscut că soţul ei îşi doreşte o partidă de sex în trei cu nimeni alta decât apetisanta Jennifer Aniston. Care a fost reacţia vedetei?

Superstarul country Dolly Parton n-a avut niciodată vreo problemă să-şi exprime toate gândurile şi sentimentele în faţa publicului ei. Cu atât mai mult atunci când a fost invitată într-o emisiune de succes precum The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, unde a făcut show pur şi simplu. Cântăreaţa country a vorbit fără pic de ezitare despre fanteziile soţului ei, spre deliciul celor care au urmărit emisiunea TV.

„Eu o ador pur şi simplu!”, a început să povestească Dolly despre Jennifer. „Iar soţul meu e absolut înnebunit după ea, el s-a bucurat mai mult că am ajuns să fac un film cu ea decât că am scris coloana sonoră a întregului film. Sincer cred că are fantezii despre o partidă în trei cu noi şi ea”, a declarat vedeta spre încântarea publicului.

Însă continuarea a fost şi mai amuzantă: „Dar el nu poate s-o mai ridice nici măcar ca să mai urineze, ce să mai zic ca să facă faţă într-o partidă de sex în trei?!La asemenea dezvăluire, Fallon a căzut de pe scaunul lui de atâta râs.

Dar care credeţi că a fost răspunsul lui Aniston? Actriţa de 51 de ani n-a întârziat să dea un răspuns, via USA Today, propunerii inedite pe care a primit-o: „Am rămas, pur şi simplu, cu gura căscată de uimire! După care am râs până n-am mai putut. Asta e Dolly! Superamuzantă, iar eu cred că e flatantă propunerea pe care am primit-o. Oricum trebuie să apreciezi ce simţ al umorului are Dolly, nu? Nimeni altcineva n-ar putea spune aşa ceva în timpul unei emisiuni transmise live decât ea. E un citat care merită reprodus, nu credeţi?”

Mai multe