Speak are o nouă relaţie. Iată ce a declarat despre noua lui iubită!

24 octombrie 2017   News

N-au vrut să recunoască de la început, dar iată că acum nu se mai ascund! Speak s-a prezentat la un eveniment oficial de mână cu noua lui iubită, Ştefania!

Speak şi noua lui iubită, Ştefania

După despărţirea de Adelina Pestriţu, Speak s-a bucurat o perioadă de burlăcie. Acum câteva luni, însă, cântăreţul s-a apropiat de Ştefania, cea care îi era prietenă şi care a apărut, în calitate de dansatoare, în videoclipul piesei ”Libelula”.

Acum îi e colegă de scenă!

Lucrurile au evoluat destul de normal între cei doi, mai ales că-şi petreceau mai tot timpul împreună. De altfel, aşa s-a născut şi vlogul Ştefaniei, dansatoarea fiind inspirată de cel al lui Speak. Ba mai mult, într-una din plimbările lor lungi în maşină, Speak a descoperit că prietena lui are calităţi vocale care merită a fi exploatate, motiv pentru care astăzi Ştefania îi e colegă de scenă, interpretând noua ei piesă ”Drinking about you”.

Aşadar, acum că au apărut împreună în public, în calitate de public, cei doi nu-şi mai ascund sentimentele. ”Da, suntem împreună. Nu ne-am ascuns cu nimic, doar că nu poţi să-ţi asumi nişte lucruri fără să fii sigur. Oamenii vor să afle tot mai multe lucruri din casă de la tine, dar nu este sănătos. Pentru ei, da, e sănătos, dar nu şi pentru noi. Dacă mă întrebi, nu ştiu când a pornit, pur şi simplu s-a întâmplat”, a fost declaraţia cântăreţului vizavi de relaţia lui cu Ştefania aka Libelula.

Iată o galerie foto cu noua iubită a lui Speak!

Mai multe