Spre deosebire de vedeta înspăimântată de volan, fiica lui J Lo ia lecții de șofat la doar 16 ani

8 octombrie 2024   News

Șofatul nu este nici pe departe una dintre plăcerile lui Jennifer Lopez. Însă ce bine că fiicei sale nu i-a insuflat această teamă.

Emme Muñiz a fost fotografiată în timp ce lua lecții de condus mașina, deși are doar 16 ani.

Dar da, este în ordine în America. Căci SUA au alte legi în ceea ce privește șofatul. 

Americanii se urcă la volan de la 16 ani şi trebuie să parcurgă trei etape. În stadiul de începători, şoferii trebuie să fie însoţiţi în permanenţă, iar la final sunt obligaţi să treacă un examen. În stadiul intermediar, ei nu mai au nevoie de însoţitor, dar au restricţii de circulaţie în condiţii de risc sau pe timp de noapte.

Abia după aceea americanii obţin un permis auto cu drepturi depline. Autorităţile au impus aceste reguli pentru a reduce numărul accidentelor rutiere provocate de tineri. „Numărul accidentelor în care sunt implicaţi şoferi tineri este de patru ori mai mare decât al accidentelor cu şoferi adulţi. Sunt mai multe accidente noaptea şi sunt mai multe atunci când în maşină se află şi alţi adolescenţi”, a declarat Anne McCartt, vicepreşedinte al Institutului pentru Siguranţa Şoselelor.

Emme Muñiz și Max, fratele său geamăn, au împlinit 16 ani pe 22 februarie. Ei sunt copiii foștilor soți Jennifer Lopez și Marc Anthony.

Emme s-a remarcat dintotdeauna drept copilul mai cutezător. În orice caz, la doar 16 ani este mult mai curajoasă decât mama sa. Jennifer Lopez are o problemă cu șofatul.

În ultimii 28 de ani, o singură dată s-a mai urcat la volan. Paparazii au surprins-o atunci foarte crispată pe şoselele din Los Angeles, la volanul unui uimitor Bentley, în 2022.

Pentru artistă, această plimbare la volanul unei maşini a fost a doua în 28 de ani. Ea a mai condus în 2019, când a primit un luxos Porsche de la fostul iubit, Alex Rodriguez.

Ben Affleck a plimbat-o aproape zilnic, la începutul reluării idilei lor. Acum, diva se bazează exclusiv pe șoferi.

Și se pare că, în curând, de ce nu, și pe fiica ei.

Foto: Profimedia

Mai multe