Starea de sănătate a lui Demi Lovato s-a înrăutăţit: are febră şi greţuri! Vedeta este obligată să rămână în spital

31 iulie 2018   News

Săptămâna trecută, Demi Lovato a ajuns de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău în propria locuinţă. Potrivit presei de peste hotare, artista ar fi luat o supradoză de droguri şi a fost în stare de inconştienţă timp de mai multe minute.

Demi Lovato, în luna februarie a acestui an

Iniţial, tabloidele au spus că vedeta ar fi consumat heroină, după care informaţiile au fost că i s-ar fi făcut rău de la metamfetamită. Chiar dacă nu se ştie exact ce droguri a consumat Demi Lovato, cert este că ea se află în spital de o săptămână şi nu poate fi externată, deoarece starea ei de sănătate s-a înrăutăţit.

Jurnaliştii de la People notează că Demi Lovato nu s-a simţit bine peste weekend, a făcut febră şi ar avea o infecţie. Mai mult decât atât, tratamentul pe care ea îl urmează în spital este cel pe care îl primesc depdendenţii de droguri după ce iau o supradoză. „Este obligată să rămână în spital, pentru că nu şi-a revenit. Din contră, se simte mai rău. Însă medicii sunt încrezători că Demi se va recupera în totalitate“, a spus un apropiat de-al artistei.

Din câte se pare, Demi Lovato are nevoie, în primul rând, să-şi revină psihic, iar alături de ea sunt prietenii şi familia, dar şi Wilmer Valderrama, unul dintre foştii ei iubiţi, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste: „Wilmer a fost devastat când a aflat că Demi Lovato a ajuns de urgenţă la spital. O vizitează aproape zilnic, deoarece vrea să fie în permanenţă lângă ea ş i să o ajute“.

Potrivit şi celor de la TMZ, artista se simte foarte rău şi are greţuri, iar apropiaţii ei îi recomandă să meargă de urgenţă la dezintoxicare.

Mai multe