Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă s-a îmbunătăţit!

25 mai 2015   News

Veşti bune în cazul lui Gabriel Cotabiţă! Starea de sănătate a artistului s-a îmbunătăţit, după ce timp de 16 zile a stat conectat la aparate, fiind în comă indusă. În această dimineaţă, medicii de la Floreasca, spitalul în care este internat cântăreţul,

Veşti bune în cazul lui Gabriel Cotabiţă! Starea de sănătate a artistului s-a îmbunătăţit, după ce timp de 16 zile a stat conectat la aparate, fiind în comă indusă. În această dimineaţă, medicii de la Floreasca, spitalul în care este internat cântăreţul, au confirmat pentru presă că artistul a fost deconectat de la aparate şi că respiră singur.

După două săptămâni grele, iată că familia artistului are din nou motive de speranţă în ceea ce priveşte recuperarea lui Gabriel Cotabiţă. Artistul a deschis ochii şi deşi nu răspunde încă la stimulii externi, artistul respiră singur, fără să fie nevoie de ajutorul aparatelor.

Cu toate acestea, medicii care se ocupă de artist au declarat pentru România TV că starea artistului este în continuare critică.

“Este un semn care trebuie interpretat cu prudenţă. Este un semn pozitiv, medical vorbind, dar drumul este lung. Astfel, se demonstrează faptul că a fost foarte bine îngrijit. Aceasta trezire spontană, daca este confirmată este un semn că pacientul se simte mult mai bine”, a mărturisit prof dr. Constantin Popa, medic neurolog, în direct la România tv.

Mai multe