Starea lui Enrique Iglesias, mai gravă decât se credea

3 iunie 2015   News

Nu ştim cine l-a pus pe artistul latino să atingă o dronă în mişcare, în timpul unui concert din Mexic, sâmbătă. După ce aceasta i-a tăiat degetele, starea de sănătate s-a înrăutăţit.

Nu ştim cine l-a pus pe artistul latino să atingă o dronă în mişcare, în timpul unui concert din Mexic, sâmbătă. După ce aceasta i-a tăiat degetele, starea de sănătate s-a înrăutăţit. Nu doar că a avut nevoie de o operaţie de reconstrucţie a mâinii, dar a suferit şi o fractură care a trebuit îngrijită.

În timpul concertului din turneul “Sex and Love Tour”, Enrique (40) s-a gândit să ia o dronă care filma în mâini, pentru a surprinde audienţa din perspectiva lui, de pe scena din Playa de Toros de Plazas, în Tijuana. Doar că în timp ce încerca să o ţină, drona i-a tăiat mâna dreaptă, lăsându-i degetele sângerânde. Deşi a fost sfătuit să oprească interpretarea, artistul de 40 de ani s-a încăpăţânat să continue, deşi tricoul lui şi mâna dreaptă erau pline de sânge. Ba chiar a desenat şi o inimă din sângele său, pe piept.

Una muestra más de profesionalismo! "The show must go on!" says @enriqueiglesias He drew a heart for his fans! ❤️ We'll keep You inform. #TeamEnrique A photo posted by Joe Bonilla (@joebonillaoficial) on May 31, 2015 at 8:59am PDT

Una muestra más de profesionalismo! "The show must go on!" says @enriqueiglesias He drew a heart for his fans! ❤️ We'll keep You inform. #TeamEnrique

A photo posted by Joe Bonilla (@joebonillaoficial) on May 31, 2015 at 8:59am PDT

După show, Iglesias a fost trimis în Los Angeles la operaţie, însă rănile sunt mai serioase decât se credea. “Operaţia recentă a lui Enrique a durat mai mult decât ne aşteptam pentru că rănile au fost mai grave decât se credea iniţial. El a suferit o fractură ce a trebuit corectată, pe lângă operaţia de reconstrucţie. Îşi va reveni în următoarele săptămâni”, a fost mesajul echipei sale de PR.

Ayer @enriqueiglesias sufrió un accidente durante su show en Tijuana. Decidió continuar el concierto para después ser atendido en Los Angeles. Su mano va recuperándose.

Ayer @enriqueiglesias sufrió un accidente durante su show en Tijuana. Decidió continuar el concierto para después ser atendido en Los Angeles. Su mano va recuperándose.

Mai multe