Starul din ”Anatomia lui Grey”, însărcinată cu al doilea copil

5 august 2016   News

O ştim pe frumoasa actriţă Caterina Scorsone din rolul surorii lui Derek Shepherd, aka Amelia Shepherd. Iar acum aflăm că ea şi soţul ei, Rob Giles, vor deveni părinţi pentru a doua oară.

Caterina în rolul lui Amelia Shepherd

Fericita veste a fost confirmată chiar de actriţa de 34 de ani, pentru ”ET”: ”Da, sunt însărcinată şi suntem foarte încântaţi”, a declarat emoţionată Caterina.

Caterina este însărcinată cu al doilea copil

Ulterior, actriţa a păşit şi pe covorul roşu la un eveniment monden, unde şi-a arătat burtica deja crescută. Caterina a recunoscut că cea de-a doua sarcină nu a fost programată şi că momentul naşterii o va prinde, cel mai probabil, pe platourile de filmare, dat fiind faptul că actriţa se află în plină perioadă de filmări la serialul ”Anatomia lui Grey”: ”O să fie destul de palpitant. Naşterea o să aibă loc în perioada de filmări, însă ”shondaland” este locul perfect pentru ca acest lucru să se întâmple”.

Caterina Scorsone n-a dezvăluit cât de avansată e sarcina şi nici ce sex are cel de-al doilea copil

Întrebată fiind despre sexul celui de-al doilea copil, actriţa a recunoscut că ştie deja ce va avea, dar nu vrea să spună public încă. ”Da, dar nu o să spunem”, a declarat amuzată actriţa.

Rob şi Caterina sunt căsătoriţi din 2009

Caterina a mai afirmat şi că firul narativ al serialului nu va suferi transformări acum că e ea însărcinată, deşi toţi sperau ca Amelia şi Hunt (personaje ”Anatomia lui Grey”) să devină părinţi.

Caterina şi fiica sa, Eliza

Caterina şi soţul ei, Rob, mai au o fetiţă, pe nume Eliza, care s-a născut în iulie 2012.

foto: Instagram / Getty

Mai multe