Starul din ”Baywatch” s-a căsătorit cu iubita mai tănără cu 28 de ani decât el

1 august 2018   News

La doi ani de când a cerut-o în căsătorie, starul din Baywatch a dus-o la altar pe iubita lui mai tânără. Ceremonia a fost una discretă, în Italia, sub privirile celor din familie şi prietenilor apropiaţi.

David s-a căsătorit cu o femeie mai tânără decât el

David Hasselhoff (66) şi Hayley Roberts (38) s-au căsătorit după şapte ani de relaţie. Ceremonia a avut loc în sudul Italiei, marţi, potrivit revistei People. Singurele din familia starului care au luat parte la această nuntă au fost fiicele lui, Taylor (28) şi Hayley (25).

Nunta a fost una planificată şi anunţată anterior. Daid declara luna trecută, către Entertainment Tonight: ”Ne vom căsători pe 31 iulie, în Italia. Ziua mea e marţi, apoi zburăm către UK şi alte locuri în care ne căsătorim. Va fi, însă, o nuntă restrânsă, la care vor participa doar cei din familia ei din Puglia, care se află în sudul Italiei”.

S-au căsătorit ieri, după o relaţie de şapte ani

David a dezvăluit şi că imediat după nuntă vor zbura către Maldive pentru a-şi trăi luna de miere. ”Apoi vom merge de acolo în Maldives, unde vom sta sub apă aproape două săptămâni”, mărturisea el acum o lună.

Mai multe