Starul din ”Dallas” s-a transformat complet. Cum arată în prezent Patrick Duffy?

26 martie 2018   News

Au trecut mai bine de 25 de ani de când s-au încheiat filmările serialului „Dallas”, însă fanii n-au uitat niciodată personajele mult îndrăgite. Pe unele dintre ele am avut plăcerea să le vedem în alte producţii, altele au dispărut pur şi simplu de la Hollywood. Patrick Duffy e unul dintre aceia pe care îi vedem foarte rar în public.

Distribuţia serialului ”Dallas”

Ei bine, dacă vă întrebaţi cum arată în prezent, aflaţi că actorul a ajuns la 69 de ani şi e complet diferit faţă de vremurile în care apărea pe micile ecrane. Actorul american a apărut într-un show din Germania, alături de actorul David Hasselhoff, în weekendul care a trecut, dându-ne ocazia de a-l revedea.

Aşa arăta când îî dădea viaţă lui Bobby Ewing

Patrick (69) are acum părul grizonant, destul de lung, purtându-l într-un „ponytail”. Look-ul său e îmbătrânit şi complet schimbat, evident, faţă de cel pe care îl afişa în anii `80 în serialul de succes ”Dallas”. Nu o spunem cu răutate, în fond au trecut mai bine de 30 de ani de când l-am văzut în rolul lui Bobby Ewing. Ne bucurăm să aflăm că este sănătos şi se bucură de o viaţă tihnită.

Aşa arată acum Patrick. Alături de Hoff

Prezent versus trecut

Alături de Linda Gray aka Sue Ellen

Amintim că Duffy a fost căsătorit cu Carlyn Rosser, o balerină celebră, timp de 41 de ani. Divorţul lor s-a pronunţat în 2017. Împreună au doi băieţi, pe Padraic şi pe Conor, şi patru nepoţi.

Mai multe