Staruri ale anilor ’80 care arată bine şi acum

20 iulie 2017   News

Au devenit faimoşi în urmă cu trei decenii, însă nici acum, când se află la o vârstă considerabilă, nu dau semne deranjante de îmbătrânire.

Teri Hatcher

Vedeta de 52 de ani a recunoscut că a apelat la botox şi fillere pentru a-şi netezi tenul brăzdat de ridurile inevitabile, însă se jură că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică. Fie că spune adevărul sau nu, este vizibil cu ochiul liber că actriţa arată aproape neschimbată de la debutul ei actoricesc, care a avut loc în 1985, când a jucat în seria The Love Boat. După aceea, şi-a continuat cariera, făcându-şi apariţia în câteva dintre cele mai de succes show-uri ale vremii, MacGyver, Quantum Leap şi Star Trek: The Next Generation, şi a devenit un adevărat sex symbol după rolurile avute în Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993-1997) şi Tomorrow Never Dies (1997), când a fost votată şi Cea mai sexy femeie din lume.

 Pamela Anderson

Şi-a început cariera în anii ’80, ca model, dar apariţiile ei în Playboy (prima a avut loc în 1989) i-au consolitat statutul de femeie fatală. Starul din Baywatch are acum 50 de ani, proaspăt împliniţi, şi a reuşit, în ciuda vieţii năbădăioase de până acum (din care n-au lipsit consumul de alcool şi medicamente puternice), să-şi menţină sex appeal-ul intact.

Matt Le Blanc

Starul din serialul Friends a apărut pentru prima dată într-o reclamă la un ketchup, în 1987. După aceea, a jucat în câteva drame televizate şi sitcom-uri mediocre, până să devină emblematic în rolul lui Joey Tribbiani, din Friends. La finalul celor 10 sezoane, Matt a acceptat alte proiecte atât în televiziune (printre care şi Top Gear), cât şi în cinematografie, dar niciunul nu s-a ridicat la nivelul serialului care i-a adus notorietatea şi care-i aducea în conturi câte un 1 milion de dolari pe episod. Ceea ce ne interesează pe noi mai mult e aspectul îngrijit al actorului, care, la 49 de ani, este foarte prezentabil şi atrăgător. Nu credeţi?

Al Pacino

Are 77 de ani, deci nu-l criticaţi prea aspru pentru ridurile de expresie şi pielea care şi-a pierdut din fermitate! Monstrul sacru al cinematografiei americane se menţine cât se poate de bine pentru cineva care s-a pus complet în slujba meseriei sale şi a dus o viaţă deloc… plictisitoare. Născut în East Harlem, a început să fumeze şi să consume alcool încă din adolesceţă, iar la 17 ani a plecat de-acasă. După o scurtă perioadă petrecută pe străzile din New York, ca homeless, s-a apucat de studiat actoria. Iar restul e istorie pentru superstarul hollywoodian!

foto - Hepta, GettyImages, preluare therichest.com

Mai multe