Staruri care au ales să nască acasă

1 iunie 2017   News

Nu şi-au dorit luxul unei maternităţi private, ci confortul şi căldura propriului cămin pentru momentul în care şi-au adus pe lume copiii.

Demi Moore

Mămică a trei copii, actriţa a decis să-i aducă pe lume pe toţi moştenitorii ei în propria sa casă. Nu a exista nicio problemă care să fi pus în pericol viaţa micuţilor sau a proasptei mămici în timpul sau după niciunul dintre travalii, tocmai de aceea Demi şi-a şi dorit să repete experienţa de fiecare dată.

Meryl Streep

În 1978 a devenit soţia sculptorului Don Gummer, după care cei doi au devenit părinţii a patru copii: Henry, Mamie (Mary), Grace şi Luisa. Foarte discretă cu viaţa ei privată, Meryl nu a oferit niciodată presei prea multe detalii despre familia sa, însă un lucru e ştiut – mămica Streep şi-a dorit să aducă pe lume pe unul sau chiar pe mai mulţi copii de-ai ei acasă la ea şi nu la spital.

Cindy Crawford

Fostul supermodel i-a născut pe ambii ei copii acasă, Presley şi Kaia, catalogând experienţa ca fiind una “supranaturală”. “Nu am spus nimănui de treaba asta pentru că mulţi au prejudecăţi şi încep să-ţi spună nişte poveşti îngrozitoare despre naşterea acasă. Chiar şi soţul meu m-a întrebat de ce mi-aş dori aşa ceva”, a declarat Cindy. Dar totul a decurs normal pentru mămică, nou născut şi cei prezenţi, adică soţul Rande Gerber şi cele trei moaşe.

Pamela Anderson

Nici bomba sexy din serialul Baywatch nu şi-a dorit să aibă neapărat la dispoziţie aratatura şi cadrul medical al unui spital, ci a preferat confortul propriei case pentru a-i aduce pe lume pe cei doi fii ai ei. Mai mult, vedeta a născut în apă, apelând la ajutorul a două moaşe şi a celui care-i era pe atunci soţ, rockerul Tommy Lee.

Jennifer Connelly

Cel de-al treilea copil al faimosei actriţe a văzut lumina zilei acasă la ea. Astfel, micuţa Agnes Lark a devenit sora mai mică a lui Stellan şi a lui Kai după ce faimoasa ei mămică a decis să nască acasă, în apă, în apartamentul ei din New York.

Mai multe