Ştiai cum arată fiica în vârstă de 27 de ani a lui Jim Carrey?

3 iulie 2015   News

Da, puţini ştiu că faimosul comedian are un copil, darmite că este şi bunic. Ei bine, actorul în vârstă de 53 de ani a avut o viaţă personală mai aşezată în tinereţe, atunci când a fost căsătorit, timp de opt ani, din 1987 până în 1995, cu fosta actriţă

Da, puţini ştiu că faimosul comedian are un copil, darmite că este şi bunic. Ei bine, actorul în vârstă de 53 de ani a avut o viaţă personală mai aşezată în tinereţe, atunci când a fost căsătorit, timp de opt ani, din 1987 până în 1995, cu fosta actriţă Melissa Womer.

Din acest prim mariaj al actorului (al doilea a fost cu actriţa Lauren Holly) s-a născut unicul copil al său, o fiică, Jane Erin Carrey, în vârstă de 27 de ani.

Spre deosebire de tatăl său, Jane s-a orientat către muzică, fiind solistă în trupa The Jane Carrey Band şi încercând să dea lovitura chiar şi în showul American Idol, fără succes însă.

Nici în viaţa personală nu i-a mers prea bine fetei, mariajul acesteia durând doar doi ani, de ajuns însă pentru ca fata lui Jim să-i dăruiască acestuia un nepot, pe Jackson Riley.

Foto: Hepta

Mai multe