Ştim ce a făcut vara asta! Cum arată viaţa de femeie singură a lui Adele? Există distracţie după divorţ!

14 august 2019   News

În aprilie şi-a anunţat divorţul de tatăl copilului ei, iar, în iunie, a făcut ultima postare pe contul ei de Instagram. Abia acum, în august, a revenit cântăreaţa în spaţiul online şi ne-a pus pe toţi la curent cu viaţa ei actuală. Ce a făcut vedeta toată vara asta?

După cum era de aşteptat, divorţul de Simon Konecki a avut un impact major asupra ei, însă Adele dă semne tot mai evidente că îşi revine după eşecul sentimental trăit recent. Pe 11 august, vedeta de 31 de ani a făcut public programul de voie pe care l-a avut încă de la începutul verii.

Cântăreaţa britanică a postat o serie de fotografii cu expediţii în aer liber pe care le-a făcut vara aceasta. Însoţită de prieteni, Adele s-a căţărat pe munţi, a făcut drumeţii şi s-a distrat de minune în jurul unor focuri de tabără. În alte fotografii, artista s-a amuzat teribil jucându-se cu pletele ei rebele sau strâmbându-se la camera de fotografiat.

Alte activităţi ale vedetei au inclus relaxarea pe o barcă şi scăldatul în apă. “Vara 2019” a denumit Adele o imagine care reprezintă la fix starea pe care o are în acest moment – se concentrează pe ea şi nevoile ei de recuperare după divorţul de tatăl lui Angelo (6).

Post-separarea de soţ, Adele şi-a propus să-şi petreacă timpul făcând tot felul de lucruri plăcute ei. “Vârsta de 31 de ani o voi petrece toată în beneficiul meu. Pentru prima dată într-un deceniu întreg, mă pregătesc să simt cu adevărat lumea din jurul meu şi să privesc în sus”, a dezvăluit ea la scurt timp după ce luase decizia de-a fi liberă.

“Fiţi buni cu voi înşivă, oameni buni, luaţi-o uşurel, lăsaţi telefoanele deoparte şi râdeţi din toată inima, profitaţi de toate oportunităţile oferite de viaţă!”, a continuat vedeta lecţia de viaţă învăţată pe propriul suflet.

“Să învăţaţi CU ADEVĂRAT să vă iubiţi pe voi înşivă, asta e cheia, eu mi-am dat seama că asta e mai mult decât suficient”, a conchis Adele.   

foto - Instagram Adele

Mai multe