Sting: „Îmi costumez soţia în dormitor”

14 ianuarie 2011   News

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de relaţie, vestitul cântăreţ a dezvăluit secretele căsniciei sale de succes cu Trudie Styler. Se pare că celebrul artist îşi doreşte în continuare un mariaj cât mai incitant, pentru care e capabil

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de relaţie, vestitul cântăreţ a dezvăluit secretele căsniciei sale de succes cu Trudie Styler.

Se pare că celebrul artist îşi doreşte în continuare un mariaj cât mai incitant, pentru care e capabil să depună ceva efort: „Când ne întâlnim, contăm mult pe romantismul relaţiei noastre. Nu ne mulţumin niciunul dintre noi cu o partidă de sex mediocră. Mie îmi place foarte mult latura teatrală a sexului. Îmi doresc să arăt bine şi mai ales ca ea să se costumeze. Ador să o îmbrac pe soţia mea în diverse ţinute, care să-mi stârnească interesul! Apoi şi comunicarea este importantă. Este bine să discuţi cu persoana iubită despre ce-ţi doreşti într-o relaţie, şi chiar şi în pat. Altfel, ai şanse mici să menţii o relaţia pe termen lung", a declarat acesta.

Mai multe