Strălucitoarea Salma Hayek s-a afișat alături de soț și frumoasa sa fiică vitregă Mathilde Pinault

19 aprilie 2024   News

Francois Pinault, soțul celebrei actrițe, a găzduit o cină de gală la Fundația Giorgio Cini din Veneția, la care au participat Salma Hayek și fiica lui, Mathilde Pinault. Cele două doamne s-au asortat în rochii strălucitoare.

A fost o cină de familie elegantă pentru Salma Hayek.

Pentru a sărbători începutul Bienalei de la Veneția 2024, actrița, în vârstă de 57 de ani, a participat miercuri la cina de gală a Fondazione Cini, Isola Di San Giorgio în Italia, alături de soțul ei, François-Henri Pinault, în vârstă de 61 de ani, și de fiica vitregă, Mathilde Pinault, de 23 de ani.

La eveniment, Hayek a strălucit la propriu, îmbrăcându-se într-o rochie de un albastru electric, fără bretele, cu paiete, care prezenta detalii cu franjuri în partea de jos. Ea a combinat piesa vestimentară statement cu tocuri cu platformă neagră și și-a purtat părul lung și castaniu desfăcut, în bucle, cu cărare pe mijloc.

Ca de fiecare dată, a emanat senzualitate. Este o divă atemporală, cu un corp voluptos, apetisant.

Cu toate acestea, vedeta din „Magic Mike’s Last Dance” nu a fost singura femeie spectaculoasă de la eveniment. Și fiica vitregă a actriței s-a evidențiat, este o blondină adorabilă!

Mathilde Pinault a avut o apariție de revistă, după ce a optat să-și coordoneze ținuta cu a  actriței. Tânăra a avut o apariție la fel de îndrăzneață ca a Salmei, tot cu o rochie strălucitoare, argintie, din paiete, extravagantă, cu umerii goi și cu o vedere senzuală la decolteu. Mathilde Pinault a ales pentru ținută cercei lungi, o poșetă micuță, machiaj discret, iar părul și l-a coafat într-un coc lejer.

Cele două s-au simțit excelent la eveniment și nu au irosit ocazia, ci s-au pozat atât împreună, cât și cu Francois Pinault, care este președintele și CEO-ul grupului de modă Kering. Omul de afaceri a fost elegant într-un costum negru, cu o cămașă albă și cravată neagră.

Foto: Profimedia

Mai multe