Subțirică ca o tinerică! La 70 de ani, Brigitte Macron are o siluetă de invidiat într-o rochie Balmain

29 februarie 2024   News

Marți, 27 februarie, a fost o seară festivă la Palatul Élysée din Franța. Pentru o cină de stat, Brigitte Macron, Prima Doamnă, a arătat impecabil într-o rochie Balmain!

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, a avut o apariție demnă de Săptămâna Modei! Marți, ea a ales un look elegant pentru o seară specială la Palatul Élysée. Marți, 27 februarie, palatul a fost scena unui dineu de stat organizat în onoarea emirului Qatarului, Tamim ben Hamad Al Thani.

Sub decorul impresionant al Palatului Élysée s-a aflat, bineînțeles, Emmanuel Macron, dar și Kylian Mbappé, singurul jucător de la Paris Saint-Germain invitat la acest eveniment. Însă toți ochii erau ațintiți asupra Primei Doamne. Brigitte Macron a ales o rochie de bal care i se potrivea perfect. Prima Doamnă și-a pus toată încrederea în Olivier Rousteing pentru a-i crea ținuta spectaculoasă.

Directorul artistic de la Balmain a creat o rochie neagră pentru Brigitte Macron. Forma mulată a pus în evidență silueta zveltă a Primei Doamne. Pentru a da un twist look-ului, rochia a prezentat umeri structurați și detalii aurii.

Pentru a completa look-ul, soția lui Emmanuel Macron a optat pentru un coc șic și o serie de bijuterii, o geantă de tip clutch și pantofi negri. În trecut, designerul casei de modă Balmain a recunoscut că simte o admirație profundă față de fosta profesoară. „Sunt un fan total al lui Macron, al familiei Macron. Ea reprezintă Franța în toată splendoarea ei", a declarat el pentru publicația franceză Libération. 

Brigitte Macron și secrete ei de modă

Trebuie amintit că, din anul 2017, Brigitte Macron a devenit o icoană a modei pe care designerii o acaparează. Iar pentru look-urile sale, Prima Doamnă vrea să pună în valoare savoir-faire-ul francez.

„Brigitte Macron are dorința de a reprezenta industria franceză a luxului și a modei. Ea are o siluetă perfectă și, mai presus de toate, un discurs magnific", a analizat Nicolas Ghesquière, directorul artistic al colecțiilor feminine Louis Vuitton. El a explicat că Prima Doamnă și-a ales singură ținutele de-a lungul anilior și că avea "un gust pentru arhitectura hainelor, o siluetă bine definită". În ceea ce privește culorile, ea înclina spre "albastru, albastru marin, ivoriu. Și roșu! Culorile drapelului".

Foto: Profimedia

Mai multe