Sunday Rose Kidman-Urban pe podiumul de modă de la Paris. Nicole Kidman, mândră de fiica sa

2 octombrie 2024   News

Nicole Kidman este o mamă mândră. Sunday Rose Kidman-Urban a debutat pe podiumul de modă și a strălucit.

Sunday Rose Kidman-Urban în vârstă de 16 ani a debutat pe podium și s-a viralizat pe rețelele sociale. Adolescenta este una dintre fiicele pe care celebra actriță din ”The Hours” o are cu soțul Keith Urban, artist de muzică country.

Cele două au avut un moment fabulos de covor roșu, la sfârșitul lunii iulie.

Fiica lui Nicole Kidman este oficial o fată de pe podium, deoarece adolescenta și-a făcut acum debutul în modeling.

Tânăra de 16 ani s-a alăturat pentru prima dată mamei sale la show-ul Balenciaga Haute Couture de la Săptămâna Modei de la Paris, la începutul acestui an, iar acum a încântat audiența ca parte a spectacolului, cu colecția PFW Womenswear de anul acesta, urcând ea însăși pe podium.

Duminică a fost fotografiată defilând pentru Miu Miu, colecția Womenswear SS25, alături de o mulțime de vedete, printre care Hilary Swank, Willem Dafoe și Cara Delevingne.

Adolescenta s-a înălțat vizibil și are o siluetă impecabilă, întocmai ca mama sa.

Sunday Rose a împlinit pe 7 iulie 16 ani.

Nicole și soțul ei Keith Urban sunt părinții biologici ai lui Sunday Rose și Faith Margaret Kidman Urban. Actrița mai are doi copii adoptați cu fostul soț Tom Cruise, pe fiica Isabella Jane și pe fiul Connor Cruise.

Nicole Kidman a fost una dintre primele persoane care și-au arătat sprijinul pentru Sunday în ceea ce a reprezentat debutul său în modă.

Și actrița însăși a avut o apariție interesantă, în doliu, după ce mama sa a murit, iar ea a aflat cumplita veste în timp ce se afla la Festivalul de Film de la Veneția.

Într-un interviu anterior, vedeta a recunoscut că fiica sa a dorit de mult să-și facă debutul în modeling, însă decizia familiei a fost de a aștepta ca aceasta să împlinească 16 ani.

Foto: Profimedia & Instagram

Mai multe