Sunt actriţe mari la Hollywood, dar toată lumea le confundă!

18 noiembrie 2016   News

Cine n-a auzit de Amy Adams sau de Isla Fisher? Problema e că cele două seamănă atât de bine încât mulţi nu ştiu să le deosebească.

Amy şi Isla

De altfel, Isla a recunoscut că se confruntă atât de des cu această problemă, încât a decis să le facă o glumă apropiaţilor ei. Soţia lui Sacha Baron Cohen a ales deja felicitările de Crăciun şi a pus-o în locul ei pe Amy Adams, doar să vadă dacă îşi dă seama cineva că nu e ea cea din poză.

”Am decupat faţa lui Amy şi apoi am lipit-o pe a mea. Deci era Sasha, Amy şi copiii. Şi deasupra scria: Sărbători fericite, Sasha şi Isla”, a povestit, amuzată, Isla în timpul emisiunii ”America`s Today”.

Ulterior, actriţa a recunoscut că nimeni nu s-a prins de gluma pe care a făcut-o, nimeni nerecunoscând-o acolo pe Amy. ”Nimeni n-a observat. Şi eu am început să spun că a fost o glumă, că nu sunt eu în fotografie, ci Amy”, a mai spus Isla.

Armie Hammer, Amy Adams, Tom Ford, Isla Fisher, Jake Gyllenhaal şi Aaron Taylor-Johnson

Totuşi, Isla a recunoscut că nu o deranjează să fie confundată cu Amy, căci crede că aceasta din urmă este o actriţă superbă şi foarte talentată. ”Mi se pare că este un mare compliment, căci Amy este superbă. Sunt un mare fan al lui Amy. Cred că este o actriţă extraordinară .”, a declarat Isla.

foto: getty images

Mai multe