Sunt dorite din nou cele mai de succes filme! Va apărea Macaulay Culkin într-o nouă producţie Home Alone?

14 octombrie 2021   News

Iarna vine cu surprize, cele mai de succes producţii din toate timpurile sunt continuate. Macaulay Culkin a scris istorie pentru seria Home Alone.

Actorul a apărut pentru prima dată în filmul care a devenit simbolul Crăciunului în 1990. În rolul său memorabil, Kevin.

Pentru că marii producători vor să urmeze în prezent reţetele de succes ce le-au adus milioane de dolari în conturi, s-au gândit să refacă şi filmul ”Home Alone”. Iar acesta se va numi  “Home Sweet Home Alone” şi va fi o producţie Disney.

Desigur, întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost: ”Va juca Macaulay Culkin din nou, în filmul care i-a adus celebritatea?”

Ei bine, actorul a oferit un răspuns. Din păcate, nu va mai apărea în continuarea producţiei. El a scris direct pe reţelele sociale: ”Salutare tuturor! Vă scriu înainte, ca să nu mă întrebaţi de o sută de ori. NU voi juca în continuarea ”Home alone”. Le urez succes tuturor celor implicaţi.”

Filmul ”Singur acasă” produs în 1990 a fost scris de legendarul scenarist John Hughes şi regizat de Chris Columbus. A avut în distribuţie nume grele ca Joe Pesci, John Heard şi Catherine O’Hara. ”Singur acasă 2” a apărut în 1992.

Continuarea producţiei de succes a fost anunţată în 2019 şi va apărea pe canalele de streaming video anul acesta, pe 12 noiembrie.

Foto: Profimedia

Mai multe