Sunt împreună de 15 ani, dar pasiunea dintre ei nu s-a stins. Pierce Brosnan, drăgăstos cu soţia!

4 aprilie 2017   News

Aşa arată dragostea adevărată! Relaţia lui Pierce Brosnan şi-a partenerei lui de viaţă, Keely Shaye, se dovedeşte a fi la fel de puternică şi frumoasă precum era în 2001, atunci când cei doi şi-au unit destinele în faţa ofiţerului de stare civilă.

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith

După 15 ani de mariaj, Pierce Brosnan încă o găseşte pe Keely Shaye la fel de sexy şi frumoasă precum în primii ani de relaţiei. Ne-a demonstrat asta, ieri, pe când cei doi au luat parte la premiera show-ului ”The Son”. În imaginile de pe covorul roşu, Pierce nu-şi mai poate lua ochii şi mâinile de pe frumoasa lui soţie, sărutând-o şi făcând risipă de gesturi tandre.

Pierce, topit după soţia lui

Zâmbitori şi iubitori, cei doi au demonstrat că iubirea n-are vârstă şi că pasiunea poate depăşi barierele timpului. Amintim că Pierce şi Keely sunt părinţii a doi băieţi, pe nume Dylan (20) şi Paris (16), şi că sunt împreună încă din 1994.

Sentimentul e reciproc

Vorbind despre relaţia cu soţia sa, Pierce declara, anul trecut, că este incomplet fără partenera lui de viaţă: ”Iubesc vitalitatea ei, pasiunea. Are această putere fără de care eu n-aş putea trăi. Când Keely se uită la mine, eu sunt slab”.

Sunt căsătoriţi din 2001, şi împreună din 1994

foto: Hepta

Mai multe