Sunt multimilionari și modești. Aceste superstaruri merg cu metroul, cumpără de la SH și se-mbracă modest

24 octombrie 2024   News

Ele sunt câteva dintre cele mai normale, cu adevărat amabile și cu picioarele pe pământ celebrități de la Hollywood.

Keanu Reeves

Chiar dacă se numără printre cei mai bogați actori, Keanu are un stil de viață modest care fascinează mulți fani. Reeves locuiește într-un apartament simplu și folosește autobuzul sau metroul pentru transportul personal. Ce face, atunci, cu banii? Îi donează organizațiilor caritabile, colegilor de muncă, celor nevoiași... Discret, fără tam-tam.

Jennifer Garner

Spre deosebire de fostul ei soț, Ben Affleck, Garner este drăguță chiar și cu paparazzii cei insistenți. Filmată frecvent, n-o vei vedea niciodată punând mâna pe cameră sau vorbind urât cu fotografii. De fapt, Garner n-a fost auzită niciodată folosind alt ton decât cel amabil, atunci când apare în public. Și o altă dovadă a modestiei ei este faptul că e mereu îmbrăcată casual.

Sarah Jessica Parker

În ciua imaginii ei extravagante din seriale, SJP e o tipă modestă, în viața reală. Ea este văzută, uneori, facând shopping chiar și la magazine second-hand sau în buticuri fără nume sonore. De asemenea, Sarah prețuiește calitatea în detrimentul cantității, investind în piese vestimentare atemporale, care vor rezista peste ani.

Mila Kunis

În mod incredibil, soția lui Ashton Kutcher a rămas neatinsă de faimă. Ca și el, de fapt. O zice cineva din breaslă, nu noi. Prietena ei, actrița Kristen Bell, a declarat următoarele despre Mila: „Este incredibil cum a rămas neschimbată de tot ce înseamnă Hollywood și e atât de cu picioarele pe pământ“.

Adam Sandler

El este premiantul rubricii noastre. Actorul a fost declarat „cea mai reală celebritate“ de către fanii săi și nu putem să spunem că nu-i așa. Mulți dintre cei care au colaborat cu el au spus că Adam este unul dintre cei mai amabili și autentici actori de la Hollywood. Relaxat, de treabă și prietenos, Adam Sandler pare a fi o bijuterie rară în lumea vedetelor.

Chris Pratt

Cu felul lui de-a fi nepretențios și simțul umorului de-acum celebru, Chris Pratt este unul dintre cele mai îndrăgite staruri tocmai pentru că faima nu i s-a urcat la cap. Iar pasiunile lui îl fac și mai simpatic: îi plac animalele, îi place să pescuiască și-ascultă muzică country. Nimic fancy, nimic ostentativ...

Jennifer Lawrence

Deși este una dintre cel mai bine plătite actrițe din lume, Jen nu e atrasă de strălucirea faimei. Vedeta a fost văzută de multe ori mergând cu metroul. De asemenea, până de curând, ea a locuit într-un apartament modest din New York. În plus, Lawrence alege să nu risipească bani pe îmbrăcăminte de designer sau pe mașini de lux.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe