Super Bowl 2024: Usher și Alicia Keys au făcut spectacol în deja celebra pauză a finalei

12 februarie 2024   News

În noaptea de duminică spre luni, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, și anume Super Bowl, finala campionatului de fotbal american.

Pentru orice artist, este o mare onoare să cânte în pauza de la Super Bowl. Este o ofertă de neratat, un moment de notorietate maxim. Aseară, a venit rândul lui Usher, care a avut un spectacol foarte complex și incitant, alături de invitata sa specială Alicia Keys.

Usher a fost spectaculos astă-noapte, la Las Vegas. Îmbrăcat în alb, artistul a electrizat sala, atât singur, cât și alături de invitații săi speciali.

În timpul foarte așteptatului său spectacol din pauza de la Super Bowl 2024 de duminică, cântărețul R&B și-a surprins fanii aducând șase invitați speciali.

Prima care a urcat pe scena de pe stadionul Allegiant din Paradise, Nevada, a fost Alicia Keys, care i s-a alăturat lui Usher pentru a cânta în duetul din 2004 „My Boo”, iar înainte s-au îmbrățișat cu foc.

Au urmat momente memorabile cu Jermaine Dupri, Lil Jon și Ludacris.

La un moment dat, tensiunea a crescut după ce Usher a renunțat la un articol din ținuta Dolce & Gabbana, dezvăluindu-și mușchii: și-a dat jos maioul, a rămas la bustul gol.

Așadar, pauza Super Bowl 2024 a fost una R&B în acest an. Momentul artistic este foarte important și fiecare artist care este solicitat să performeze este îndelung flatat de ocazie.

„Trebuie să fie perfect”, a spus el într-un interviu pentru Vogue, menționând că momentul său live mult așteptat va include patinaj, coregrafie ”criminală”, costume schimbate și invitați speciali.

Marea finală dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers s-a disputat în Nevada, pe Allegiant Stadium din Paradise, locul care a acaparat atenția întregii lumi.

Finala din acest an a campionatului de fotbal american s-a disputat între Kansas City Chiefs și San Francisco 49-ers și a fost câștigată de Chiefs. Aceasta a fost a patra apariție a echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl în cinci ani și a doua victorie consecutivă în finală.

Foto: Getty Images

Mai multe