Supermodele dezlănţuite, în fotografii de colecţie

21 noiembrie 2013   News

Profitând de statutul ei privilegiat de fotograf căruia i s-a permis accesul în culisele marilor fashion show-uri din lume, artista newyorkeză Roxanne Lowit a reuşit să strângă, în trei decade, o colecţie interesantă cu cele mai

Profitând de statutul ei privilegiat de fotograf căruia i s-a permis accesul în culisele marilor fashion show-uri din lume, artista newyorkeză Roxanne Lowit a reuşit să strângă, în trei decade, o colecţie interesantă cu cele mai nebune cadre în care apar supermodelele anilor ‘90.

Ca atare, fotografa a hotărât să expună la galeria Steven Kasher din New York 60 dintre cadrele ei preferate, care ne arată cum arată lumea modei, din interior.

„Am fost singurul fotograf care a intra în culise. Nimănui nu i s-a mai părut că ar putea fi ceva intresant acolo. Dar pentru mine a fost locul în care are loc magia. Era o energie frenetică, haos, fete tinere făcând ceea ce fac fetele tinere: râd, bârfesc, dansează, beau“, spune Lowit.

Unul dintre aceste cadre este cel în care Naomi Campbell, Christy Turlington şi Linda Evangelista intră toate trei într-o cadă, spre amuzamentul general, la o petrecere Versace din 1990, la hotelul Ritz din Paris.

O altă fotografie extraordinară este cea cu Kate Moss, în costum alb şi pălărie, din cadrul unei prezentări Galliano.

Mai multe