Supravieţuitorii. Vedetele care au învins cancerul

6 februarie 2017   News

Cancerul nu discriminează, tocmai de aceea unele staruri nu au scăpat nici ele de lupta cu cea mai cruntă boală a secolului. Însă au ieşit învingătoare! Iată cine a reuşit să învingă cancerul la Hollywood!   

Ben Stiller a dezvăluit că a avut cancer la prostată în 2014 şi că testul pe care l-a făcut pentru a depista boala i-a salvat pur şi simplu viaţa.

Christina Applegate a făcut dublă mastectomie după ce medicii au găsit nişte gâlme canceroase în sânii ei, în iulie 2008. Actriţa din serialul “Familia Bundy” este foarte implicată, în acest moment, în programul de prevenire al acestei afecţiuni, înfiinţându-şi propria fundaţie care are un astfel de scop.

Sheryl Crow a suferit de cancer la sâni în 2006. Întreaga perioadă în care s-a luptat cu boala i-a schimbat viaţa cântăreţei, motiv pentru care, după însănătoşire, a luat o decizie radicală şi l-a adoptat pe fiul său Wyatt.

Sharon Osbourne a fost operată şi a urmat şedinţe de chimioterapie după ce a primit diagnosticul de cancer la colon, în 2002. După aceea, a dezvoltat Programul Sharon Osbourne de Cancer la colon.

Kylie Minogue a primit şi ea nemilosul diagnostic în 2005. Ea a avut cancer la sâni şi, după o luptă pe viaţă şi pe moarte care a durat 8 luni şi care a inclus o intervenţie chirurgicală şi chimioterapie, s-a vindecat.

Nici legendarul actor Robert de Niro nu a scăpat de lupta cu cea mai cruntă boală a secolului. El a primit diagnosticul de cancer la prostată în 2003, după care a suportat o operaţie, care s-a desfăşurat cât se poate de bine având în vedere concluzia ulterioară a medicilor – s-a vindecat!

Cybill Shepherd a avut cancer de piele în 2002. Actriţa a făcut tratament pentru melanomul găsit pe gâtul ei şi acum este în evidenţa medicilor pentru verificări regulate.

Mai multe