Surorile Kardashian-Jenner s-au dezbrăcat pentru o campanie la lenjerie intimă

23 ianuarie 2018   News

Kim Kardashian a devenit mamă pentru a treia oară cu ajutorul unei femei purtătoare, Khloe Kardashian este gravidă în şase luni cu primul său copil, iar despre Kylie se spune că este însărcinată şi ea deşi nu a confirmat zvonurile. Fericire mare în familia Kardashian-Jenner care s-a mărit şi care se pregăteşte să mai primească încă doi membri.

Cu toate că sunt ocupate cu show-ul lor, celebrele surori şi-au făcut timp pentru un pictorial incendiar în lenjerie intimă, mândrindu-se cu trupurile lor trase prin inel. Kim (37), Kourtney (38), Khloé (33), Kylie (20) şi Kendall (22) s-au reunit pentru un pictorial foto marca Calvin Klein, iar fotografiile cu cele cinci surori sunt incredibile. Kim a fost cea mai sexy într-un compleu format din bikini decoltaţi şi o bustieră albă în timp ce Kourtney a purtat o pereche de boxeri şi şi-a acoperit sânii cu o pilotă cu imprimeu roşu.

Lângă ea a stat Kendall Jenner, fotomodelul familiei, care a pozat într-un maiou alb, lăsându-şi abdomenul tonifiat la vedere. Khloe a fost fotografiată cu mâna pe burtica sa de gravidă în timp ce mezina familiei a declanşat şi mai multe ipoteze privind sarcina. Kylie îşi acoperă abdomenul în toate fotografiile şi apare cu un bust proeminent, mascându-şi sarcina cu aceeaşi pilotă cu imprimeu sau îmbrăcată din cap până în picioare în denim.

Iată fotografiile sexy din cadrul shootingului foto!

Foto: Instagram, Calvin Klein

Mai multe