Surprinsă la plajă! Cum arată ”Blonda de la Drept” (41) în costum de baie?

29 mai 2018   News

Au trecut mai bine de 15 de când apărea în rolul ”blondei de la Drept” şi cucerea faima internaţională. De atunci, Reese Witherspoon a mai bifat câteva succese cinematografice, devenind una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite actriţe de la Hollywood. Recent, am văzut-o în serialul „Big Little Lies”, unde a strălucit atât ca actriţă, cât şi ca producător.

foto: Hepta

Reese Witherspoon, în „Blonda de la Drept”

Dar cum mai arată actriţa ajunsă la 41 de ani? Ei bine, între timp, a devenit mamă a trei copii, aşadar aspectul ei fizic a avut de suferit de-a lungul anilor. Nu se mai bucură de silueta din tinereţe, dar nu arată deloc rău. Actriţa face yoga şi iese la alergat cât de des poate, pentru a fi în formă. Paparazzi au surprins-o într-o vacanţă în Mexic, în celebra staţiune Cabo San Lucas, vizată de toate celebrităţile de la Hollywood.

Reese Witherspoon, în prezent

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, într-o nuanţă de bleumarin, şi cu o pălărie de plajă, Reese arată la fel de tânără ca întotdeauna. Alături de ea se afla soţul ei, Jim Toth, şi fiul lor de cinci ani, Tennesssee James. Ceilalţi doi copii ai actriţei, proveniţi din relaţia cu Ryan Phillippe, adica Ava şi Deacon, nu au fost văzuţi în această vacanţă. Pesemne au rămas în Los Angeles, alături de tatăl lor.

Mai multe