Surpriză în marea finală X Factor 2020. Ce pregătesc finaliştii pentru seara de 18 decembrie

14 decembrie 2020   News

Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei şi-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câştiga finala X Factor sezonul 9.

Grupa Loredanei a deschis seara semifinalei, iar Adrian Petrache a reuşit să îşi câştige locul în finală, Iulian Selea fiind cel eliminat. ”Momentul lui Adrian a fost absolut special, original, a fost ca la un concert adevărat!”, a spus Loredana, după ce Adrian a cântat în franceză, acompaniat de o trupă formată din doi dintre fraţii săi şi prietenii lor.

Ştefan Bănică a avut de făcut o alegere grea, între Andrada Precup şi Alexandra Sîrghi. ” Alexandra, ai fost senzaţională, tu reprezinţi forţa, tu eşti locomotiva grupului meu! Din punct de vedere al emoţiei, nu am auzit acurateţe mai mare decât a Andradei”, a spus juratul, care a ales să meargă în finală alături de Andrada. ”Am ales o lume a simţurilor ştiind că nu îmi va fi uşor. Dar acesta poate că este şi un pariu cu mine, pentru că aş vrea să schimb un pic viaţa acestui copil. Andrada este atât de asumată, e o concurentă în adevăratul sens al cuvântului!”, a mărturisit Ştefan Bănică.

Tiny Tigers, grupul format de Florin Ristei, a reuşit să surprindă din nou, inclusiv pe mentorul lor, însă Super 4 a scos la înaintare artileria grea. ”<Show must go on> e mesajul cel mai bun pe care puteaţi să îl transmiteţi! Orice ar fi, muzica, spectacolul, nu trebuie să se oprească!”, a spus Loredana despre cântecul ales de italienii care vor reprezenta grupurile în finala de anul acesta.

Tot o italiancă va reprezenta şi grupa Mixt, al cărei mentor este Delia. Sonia Mosca a reuşit să o convingă pe jurată că îşi merită locul, chiar dacă Alina Dincă a făcut şi ea un adevărat spectacol. ”E incredibil ce reuşeşte să facă cu vocea ei, e la un nivel uluitor! Sonia e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit nu la X Factor 9, ci la X Factor forever and ever!”, a spus Florin Ristei despre italiancă.

Aşadar, vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 şi Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceştia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci şi una alături de mentorii lor şi alta cu un invitat special.

Foto: Antena 1

Mai multe