Sylvester Stallone se pregăteşte de o nouă înmormântare

11 august 2012   News

De-abia şi-a îngropat fiul, care a fost găsit fără suflare în urmă cu o lună, că starul hollywoodian se vede în situaţia de-a fi nevoit să facă faţă unei noi probleme grave apărute în familia sa.

De-abia şi-a îngropat fiul, care a fost găsit fără suflare în urmă cu o lună, că starul hollywoodian se vede în situaţia de-a fi nevoit să facă faţă unei noi probleme grave apărute în familia sa.

Perioadă nefastă pentru Sylvester Stallone. Cu greu, încearcă să-şi revină din şocul provocat de pierderea fiului său cel mic din prima căsătorie cu Sasha Czack. Pe 13 iulie, Sage Stallone (13), băiatul care îşi dorea o carieră actoricească precum cea a celebrului său tată, a fost găsit fără viaţă în vila lui din Los Angeles, cel mai probabil în urma unei supradoze de medicamente.

După înmormântarea dureroasă, Stallone a găsit puterea să revină în faţa publicului său joi, când a avut premiera celuimai recent film al său, „The Expandables 2“. Nimeni n-a ştiut că starul hollywoodian primise deja alte veşti triste din partea surorii sale vitrege, Toni Ann Filiti (48). Aceasta tocmai a aflat că suferă de cancer la plămâni şi este internată de două săptămâni într-un spital din Los Angeles, în stare critică.

Toni Ann Filiti, cunoscută şi sub numele Toni Ann D'Alto, locuia cu mama ei, Jackie Stallone, în Santa Monica. Starea ei s-a înrăutăţit în lupta cu boala, care s-a răspândit la alte.

Jackie Stallone a declarat pentru „New York Post“ că, după ce şi-a pierdut nepotul, pe fiul lui Sylvester Stallone, Sage, în urmă cu mai puţin de o lună, starea fiicei ei „este prea greu de suportat“.

„Toni Ann nu este bine deloc. Are cancer la plămâni în stadiul 4, are cancer la ficat, boala a ajuns şi la creier. (...) Nu ştiu ce să fac... Doctorii nu cred că starea ei se va îmbunătăţi... Aş vrea să o aduc acasă. Uneori e conştientă şi reacţionează, dar nu tocmai bine. Avem nevoie de un miracol“, a spus aceasta.

Foto: Reuters

Mai multe