Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 90 de ani. Cum arată profesoara Isoscel din Liceenii şi ce artist a ţinut să o sărbătorească

12 august 2019   News

Aniversare cu surprize! Profesoara Isoscel din Liceenii, nimeni alta decât Tamara Buciuceanu Botez, a aniversat, sâmbătă, 90 de ani. Deşi a slăbit vizibil şi s-a retras în spatele cortinei, actriţa care a dat viaţă atâtor personaje nu şi-a pierdut energia şi pofta de viaţă.Ba mai mult, e fericită că oamenii nu au uitat-o!

Printre cei care au ţinut să o sărbătorească s-a aflat şi Fuego. Artistul a vrut să îi fie aproape în această zi şi a mers să o viziteze.

"Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ şi i-am făcut o bucurie, stând câteva ore la poveşti, nedându-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este împlinită că lumea nu a uitat-o, că îi este aproape şi că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri şi reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă. Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturaleţe şi o luciditate cum rar ţi-e dat să vezi! I-am dus tort, am ciocnit şi i-am oferit, simbolic, distincţia „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru tot ce înseamnă ea în această ţară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem!", a scris solistul pe Facebook.

Mai multe