Tania Budi s-a accidentat la călărie: "Nu mi-am amintit nimic despre viaţa mea"

19 martie 2021   News

Tania Budi adoră echitaţia, dar recent a avut un accident care putea avea urmări grave. Vedeta a căzut din şa, şi-a fracturat o coastă şi şi-a pierdut memoria pentru câteva ore.

“Eu nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar acum sunt bine. Pe lângă faptul că mi-am pierdut cunoştinţa 7 secunde, au urmat nişte ore în care nu mi-am amintit nimic despre viaţa mea. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc ceva', a declarat ea.

Am fost la medic, mi-am făcut computer tomograf, totul e ok. Am o coastă fisurată şi am avut memoria pierdută pentru câteva ore. În vreo două luni, am înţeles că asta se sudează la loc. Acum fac numai glume pe tema acestui subiect, a fost o întâmplare haioasă, pentru că au apărut tot felul de poveşti după ziua aceea. 

Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu şi un prieten şi m-au dus la medic. Eu îi întrebam din 5 în 5 minute ce s-a întâmplat, iar ei ziceau că am căzut în cap. După, la câteva minute, iar îi înrebam ce s-a întâmplat. Până să îmi revină toată memoria, la un moment dat, m-am uitat pe reţeta pe care mi-a dat-o doctorul, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon. Mi-am văzut numele pe reţetă şi vârsta. Atunci eu am început: ‘ dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?”.

Mai multe